aID målgruppedata

 

 

Effektiviser kampanjen din!

Gjennom aID kan Amedia tilby målgruppedata av høy kvalitet.  Dataene stammer i de fleste tilfeller fra telefonnummeret til innloggede lesere. Det betyr at vi kan sammenkoble offline- og onlinedata, uten å måtte gjette på hvem leseren er. Personvern er selvsagt viktig for oss: Vi bruker modellering for å sørge for at målgruppene treffer spisst, uten at det går ut over privatlivets fred eller gjeldende lovgivning.

 

Velkommen til vår aID-verden

Velkommen til vår aID-verden

Velkommen til vår nye nettsatsing som kort og greit heter aID. Begrepet er enkelt – og også forklarende. Dette handler om en innloggings- og identitetsløsning som skal gi fordeler for alle parter.

Dette er aID

Dette er aID

aID er en identitets og innloggingsløsning som 1,7 millioner nordmenn gjør bruk av i dag. Løsningen eies og forvaltes av Amedia, men brukes av lesere/brukere/seere av medieprodukter fra Aller Media, Fagpressen samt Amedia.

Krev kvalitet, innsikt og treffsikkerhet

Krev kvalitet, innsikt og treffsikkerhet

Mediakjøperen skal være krevende ovenfor mediekanalene – og sørge for at han/hun får best mulig kommunikasjon og eksponering for sine medieinvesteringer. Ja, mediakjøperen skal kreve blant annet kvalitet, innsikt og treffsikkerhet. Det skriver kommersiell direktør Christian Thu i Amedia i denne kommentaren.

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss!

Vi deler mer enn gjerne av vår kunnskap om målgrupper og aID.

Ønsker du informasjon tilpasset nettopp dine behov, er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige selgere eller send en mail til [email protected]

For oversikt over alle våre ulike målgrupper, klikk her