Amedia er nominert i to kategorier

Publisert: 11. mai 2022

Amedia Salg og Marked er nominert i to kategorier i årets utgave av INMA Global Media Awards. Torsdag 9. juni blir vinnerne presentert.

Det er i kategori nummer 15 «Best Internal Data Dashboard and Reports» samt kategori nummer 16 «Best Use of Data to Drive a Business Result» at Amedia Salg og Marked er nominert. Begge kategoriene er i klassen for mediegrupper.

Kategori 15 handler om å vise til den beste interne dashboard-kvaliteten i forhold til research, tilbakemeldinger, rapportering med mer. Her stiller Amedia med sitt annonseverktøy Målgruppebyggeren.

I kategori 16 handler det om å vise til resultater og effekt basert på data man har tilgang til. Her er Amedias aID en basis for relevant informasjon og realisering av målsettinger.

I kategori 15 er Amedia Salg og Markeds «Amedia Target Group Builder» i finalen sammen med Endeavor Business Media fra USA, Mediahuis fra Nederland, Nine fra Australia, NTM fra Sverige og Reach fra England. Det blir tøff kamp om premiene.

Marthe hjemmeside– Det er gøy å konkurrere med så dyktige aktører i flere kategorier. Dette er jo som et VM for medieaktører. Det blir spennende å se hva juryene lander på, sier Marthe Pettersen prosjektleder marked, hos Amedia Salg og Marked AS.

 

 

Maria Madsen vil ikke skape for høye forventninger.mariamadsen

– Det er mange dyktige aktører med svært spennende konsepter. Det å komme til finalen, som vi nå har gjort, er en prestasjon i seg selv. Så får vi se hva det blir til, sier Maria Madsen, markedsansvarlig hos Amedia Salg og Marked.

Totalt 333 finalister er plukket ut blant 854 innsendte bidrag til årets utgave av INMA Global Media Awards. Hele 46 land er representert i år, og totalt antall merkevarer i årets konkurranse er 252.

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no