Om Agnelli AS

Agnelli® designer læringsopplevelser innen ledelse og karriereutvikling. Vår ambisjon er å tilby innovativ læring som møter behovene for et arbeidsliv i endring, slik at deltakere blir mer forberedt på endringer som kommer og opprettholder sin relevans.

I tillegg til spesialtilpassede utviklingsprogrammer tilbyr vi kortere kurs og workshops innen innovasjon, ledelse og karriere.  

Metode

Vi har et grunnleggende positivt menneskesyn med tro på at vi alle kan utvikle oss og lære gjennom hele livet. Vi engasjerer gjennom involvering, erfaringsbasert læring og bruker også innovasjonsmetodikk som designtenkning til å skape læring, innsikt og vekst. I trygge omgivelser kan deltakere trene og øve på aktuelle ferdigheter og reflektere i etterkant. Vi ønsker å hjelpe deltakerne til å bli opptatt av livslang læring, være nysgjerrig og være bevisst eget tankesett.

Vi etterstreber å etterleve verdiene pålitelig, hjelpsom, nysgjerrig og kreativ i våre leveranser.

Bakgrunn

Agnethe Ellingsen brenner for å utvikle ledere og virksomheter slik at de er bedre rustet til å lykkes i et foranderlig og digitalt arbeidsliv. Hun realiserte sin drøm og startet selskapet Agnelli AS i 2016. Hun hadde da lenge hatt et ønske om å connect the dots fra en allsidig og tverrfaglig bakgrunn innen teknologiledelse, karriere- og lederutvikling. Målet er å tilby læringsopplevelser og veiledning som bidrar til personlig og profesjonell vekst for ledere og virksomheter.  

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med dyktige konsulenter på ulike fagfelt ved større oppdrag. Har du lyst til å samarbeide med oss? Ta kontakt med Agnethe, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner oss i Oslo, på Solli plass.

All rights reserved by Agnelli AS

Agnethe Ellingsen

Agnethe har lang erfaring med IT-ledelse og har utviklet omfattende kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, karrierecoaching og lederutvelgelse.  Hun har gjennom årene jobbet på tvers av bransjer, i både inn- og utland, både med utviklingsprosesser, kurs og foredrag. 

Agnethe er sulten på læring og har blant annet studert teknologi, markedsføring og MBA i digital ledelse fra NHH. I tillegg har hun utdanning innen innovasjon og designtenkning fra NHH/UIB/HVL og NTNU. Agnethe er også internasjonalt sertifisert coach og organisasjonscoach.

Kontaktinfo: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mobil 95 22 35 55

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier