Designdrevet innovasjon for ledere

Designtenkning er en populær innovasjonsmetode og har blitt adoptert av virksomheter over hele verden som ønsker å innovere produkter, tjenester og opplevelser. Metoden kan også brukes til å re-designe forretningsmodeller og organisasjonsstrukturer.

På denne bootcampen vil dere forstå og ikke minst lære å mestre den konkurransefordelen som denne tilnærmingen til innovasjon gir. Dere vil i praksis lære den kreative og stegvise prosessen, sammen med det viktige kreative tankesettet som omfavner endring og endrer organisasjonskulturer.

Bli inspirert og oppdag nye muligheter og løsninger ved å se på problemer og utfordringer gjennom kundens øyne. Vi skal redefinere problemer, idémyldre, være nysgjerrige og prøve ut morsomme og røffe prototyper i raskt tempo. Vi eksperimenterer og lærer å feile raskt slik at vi kan oppnå suksess hurtigere. Målet er å oppdage en løsning som kunder ønsker, er forretningsmessig lønnsom og lar seg gjennomføre.

Bootcampen er i utgangspunktet 2 dager, men kan justeres i henhold til ønsker og behov.

Mer om dette kurset/foredraget

Vil du vite mer eller booke dette kurset, fyll ut og vi sender deg mer informasjon

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier