Fasiliterende ledelse

Bli god til å designe og fasilitere team og workshops!

Fremtidens arbeidsliv stiller krav til innovasjon i tverrfaglige team. En viktig lederkompetanse er derfor evnen til å fasilitere slike prosesser i grupper og team. I denne workshopen  jobber dere med metoder og verktøy dere umiddelbart kan ta i bruk. Dere vil lære hvordan dere kan skape god involvering og inkludering for å etablere bedre eierskap til løsning og mål. Dere får også tips om hvordan dere kan håndtere uventede hendelser og motstand som kan oppstå underveis.

I løpet av to dager går vi systematisk gjennom hele prosessen en leder som fasiliterer må håndtere, fra forberedelser og planlegging til oppstart, gjennomføring, avslutning og oppfølging. Dere får en  grundig opplæring i hvordan dere skal sikre involvering og aktiv deltakelse fra de ulike medlemmene i teamet, slik at de opplever en god fremdrift og løsning. Metoder og teknikker for å opprettholde energi og interesse i krevende prosesser vil også bli gjennomgått.

Det er mulig å utvide kurset for å lære flere verktøy, og ikke minst tilrettelegge en workshop for kreative team og prosesser.

Mer om dette kurset/foredraget

Vil du vite mer eller booke dette kurset, fyll ut og vi sender deg mer informasjon

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier