Karrieredesign

Meningsfull karriere i et foranderlig arbeidsliv

Hvordan kan vi lede våre karrierer i et omskiftelig arbeidsliv? 

Når arbeidslivet endrer seg må vi alle være opptatt av læring og endre oss sammen med arbeidslivet. Denne boken presenterer en ny metode for å lede egne karrierer i en usikker verden. Leseren får kunnskap om problemløsing, innovasjon og kreative tankesett. Målet er å hjelpe leseren i å skape seg en karriere som er midtpunktet mellom det som oppleves meningsfullt, der leseren har kompetansene, og som er innen et område arbeidslivet etterspør.

Boken retter seg mot alle som er interessert i egen karriereutvikling, HR avdelinger som er opptatt av karriere- og kompetanseutvikling, studenter innen HR og karriereveiledning, og ikke minst karriere- og studieveiledere. 

En inspirerende bok for alle med lærelyst og ambisjoner om et rikt arbeidsliv i stadig utvikling. Her får vi gode verktøy til å bygge kompetanse og læring for en bærekraftig og spennende karriere. Jeg opplever at boken fyller karrierebegrepet med et innhold som revitaliserer det for dagens og fremtidens arbeidsliv.
Tove Selnes, konserndirektør People, Storebrand ASA

Boken er velskrevet, lettlest og nyttig, uavhengig av hvor du er i egen karriere. Den gir et nytt perspektiv gjennom bruk av designtenkning og verktøy som du kan bruke i egen utvikling. Den er også viktig for deg som er leder og som er nysgjerrig på hvordan du kan utvikle dine ansatte. La deg inspirere av boken Karrieredesign!
Ivar H. Kristensen, administrerende direktør, Hovedorganisasjonen Virke

Dette er en engasjerende, lettlest og nyttig bok med gode pedagogiske grep for å jobbe med egen personlig utvikling og karriere. Forfatteren forklarer godt hvorfor bruk av karrieredesign er en meningsfull og anvendbar metode i et omskiftelig arbeidsliv.
Andreas Jul Røsjø, administrerende direktør Møller Eiendom

En etterlengtet bok med en rik verktøykasse for å utvikle egen og andres karriere. Forfatteren språksetter forståelsen for og endring av karriereutvikling på en sterk og original måte. Denne boken kommer til å inspirere mange!
Arne Svendsrud, forfatter, arbeids- og organisasjonspsykolog

Dette er en spennende bok. Med utgangspunkt i en god oversikt over trender i arbeidslivet og relevant faglig forankring i anerkjent karriereteori har forfatteren utviklet et spennende konsept som vil hjelpe både unge og eldre å navigere i dagens og framtidas arbeidsliv.
Erik Hagaseth Haug, ph.d.-karriereveiledning, førsteamanuensis, Høgskolen i Innlandet

Boken er tilgjengelig i alle bokhandlere på nett og hos Tanum og Norli.

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier