Referanser

Under kan du se noen av våre referanser: 

Therese Sørensen

Avdelingsleder Tekna

«Agnethe Ellingsen i Agnelli AS er en inspirerende og dyktig kursleder. Hun utfordrer og motiverer samtidig som hun hele tiden sikrer trygge omgivelser for personlig vekst og utvikling. Hun har bred faglig kompetanse som er forankret i teori og praksis. Jeg har hatt glede av å arbeide med Agnethe både i kraft av min rolle som kursutvikler i Tekna og som deltaker på lederutvikling. Jeg gir henne topp score – og det gjør også de utallige deltakerne Tekna har hatt på hennes kurs og lederutviklingsprogrammer.»

Arne Svendsrud

Arbeids- og organisasjonspsykolog

 Et sentralt karrierekompetanseområde er takling av overganger. Agnethe Ellingsen setter fokus på overgangen jobb-jobb. Det som gjør at du lykkes i en jobb kan være det som gjør at du mislykkes i den neste selv om du bruker samme fremgangsmåte. Agnethe bryter denne prosessen ned i faser og beskriver hvordan den overgangen kan forstås og hva vi kan gjøre for å mestre overgangen. Styrken i innholdet i foredraget er at den er svært referansetung. Hun har rett og slett hentet fra de beste - takker for et flott innlegg!

Monica Deildok

Bibliotekarforbundet

"Vi i Bibliotekarforbundet er strålende fornøyde med Agnethe Ellingsens innlegg på vårt lederseminar. Deltakerne trakk fram Ellingsen som et av høydepunktene på seminaret. Både form, innhold og presentasjon holdt høy kvalitet, og alle lederne kom med ønsker om å høre mer av Ellingsen ved en annen anledning."

Gerd Stilloff Løland

Marketing Communications Director, Questback AS

"Da Questback arrangerte en HR-frokost for HR-ledere i november 2014 var boken «100-dagerskoden» nettopp lansert og hadde fått betydelig pressedekning og interesse fra media. Agnethe Ellingsen ble leid inn som foredragsholder, og formidlet historier fra boken med naturlig autoritet, sjarm og kunnskap foran 290 ledere. Boken omhandler helt fundamentale prinsipper for å lykkes som leder, og foredraget er meget interessant og underholdende, både for nye og garvede ledere. Anbefales varmt! "

Stine Aasprong

Gruppeleder Hemit

"Workshopen innebar en praktisk tilnærming til endringsledelse som engasjerte stort. Vi fikk se hvordan våre valg og strategier kunne slå ut i praksis. Vi lære mye om personlighetsprofiler, om oss selv og at beslutninger kan slå ut annerledes enn vi hadde sett for oss. Agnethe guidet oss gjennom to engasjerende dager. En god erfaring og meget bra workshop der vi lærte på en annerledes og aktiv måte. Anbefales på det varmeste."

Elin Backe Christophersen

Abelia

Agnethe Ellingsen er en dyktig innleder og en god samtalepartner, som får dialogen til å flyte trygt og godt. Dette fikk vi virkelig erfare da hun ledet Abelias «Samtale om ledelse» med tema utøvelse av god ledelse. Agnethe bidro til å gi deltakerne en spennende og innsiktsfull opplevelse.

Henrik Ness Mikkelsen

Statens Vegvesen

"Jeg opplevde kurset som svært bra, og det ga meg nyttige innsikter og redskaper til å bedre relasjonene til de rundt meg. Etter kurset fikk jeg mer innsikt i hvem jeg er, og hvordan jeg er påvirker relasjonene til de rundt meg. Jeg fikk også innblikk i hva jeg ikke er så god på, og ulike tips til hvordan jeg skal bli bedre på dette. Jeg synes innholdet var anvendelig og bra, og jeg førsøker å bruke det jeg har lært i det daglige. Anbefales!"

Magnus Rørvik Brandtzæg

Avdelingsleder Equinor

Agnethe gir av seg selv på en glødende måte kombinert med lang erfaring, noe som gjør dette kurset til en fornøyelse! Hun klarer å presentere ulike elementer innen ledelse på en konkret og håndgripelig måte, uten noe svada! Kurset gir en god kombinasjon av teori og praktiske øvelser, i tillegg til å favne passe bredt innenfor både selvinnsikt og relasjon til andre. Totalt sett et strålende kurs som gjerne kunne vart flere dager...

Stein Bjørntvedt

HR leder Norges Automobil-Forbund

Over flere år har vi samarbeidet med Agnethe Ellingsen. I starten brukte vi Agnethe til lederrekruttering og etter hvert til utvikling av et modulbasert lederutviklingsprogram for alle ledere, med tilhørende fastlegging og identifisering av våre lederprinsipper. I de siste årene har vi også brukt karriereveiledningstjenester for ansatte. Agnethes store styrke er det ekte engasjementet og innlevelsen hennes i vår organisasjon.

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier