Tjenester

LEDER- OG LEDELSESUTVIKLING

Agnelli skreddersyr og designer prosesser innen leder- og ledelsesesutvikling slik at ledere har kompetanser og prosesser de trenger for å gjennomføre endringer og skape smidige organisasjoner.

KURS, WORKSHOPS OG FOREDRAG

Agnelli utvikler kontinuerlig kortere virksomhetsinterne læringsopplevelser i form av kurs, workshops og foredrag. Disse tilbudene kan tilpasses i forhold til varighet og virksomhetens behov. Det er også mulig å kombinere ulike temaer og lage sitt eget spesialtilpassede kurs eller workshop.

KARRIERETJENESTER

I dagens og fremtidens arbeidsliv må vi alle ta ansvar for vår karriereutvikling. Vi har gått fra jobbsikkerhet hos en arbeidsgiver til karrieresikkerhet der vi selv må sikre vår relevans og attraktivitet overfor ulike arbeidsgivere i arbeidslivet. 

Agnelli tilbyr innovative karrieretjenester for individer og grupper som ønsker å skape en karriere som er meningsfull, der de har kompetansene som er etterspurt i arbeidslivet. 

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier